Petrece ore de relaxare si racoare la centrul spa!

Afara pamantul este in flacari. Nici in parc nu poti sa te mai duci, fiindca sunt radiatii solare peste tot si caldura ucigatoare se strecoara printre crengile copacilor. Daca te urci intr-o barca sau intr-un vaporas pe lac, risti sa faci insolatie, fiindca soarele iti cade direct in cap, chiar daca porti o sapca alba.

Cat sa mai sta in baia intunecoasa? Este racoare, dar cada nu este deloc comoda si te doare spatele. In mall si la strand este forfota, galagie si aglomeratie si tu esti nervos din cauza caniculei. Vrei o oaza de liniste si de racoare, vrei un loc in care sa fii asteptat si rasfatat.

Centrul de masaj Bucuresti este locul de care ai nevoie, unde este liniste, racoare si confort maxim. Ai incercat sa te duci acolo, cand nu ai voie sa stai la soare?

Aici esti primit cu toata dragostea si ti se acorda toata atentia de care ai nevoie sa scapi de gatul intepenit si de durerile cumplite de spate.

Thaicospa.ro nu inseamna un simplu masaj, ci inseamna doua categorii principale de masaj: clasic si asiatic, iar la fiecare categorie o gama variata de servicii din care ai de unde sa alegi.

Ai venit la spa Bucuresti pentru masajul clasic? In cazul acesta ai de ales dintre cele noua proceduri, pe cea care se potriveste cel mai mult gusturilor si nevoilor tale, fiindca in dreptul fiecarui tip de masaj sunt prezentate toate informatiile necesare. Clientul stie ce va primi, daca va alege masajul respectiv si care sunt virtutiile acestuia.

Sunt afisate la vedere duratele tratamentelor si preturile si se pot face foarte usor (in 5-7 minute) si rezervarile.

Iata ce lista de proceduri gaseste omul care alege masajul clasic:

-masajul deep tissue sau masajul profund, care antreneaza si grupele de muschi. Procedura este complexa, fiindca se acorda atentie deopotriva spatelul, gatului, dar si ligamentelor si tendoanelor. Oamenii isi pot rezerva o ora, o ora si jumatate sau doua ore de masaj. Mi se pare deosebit de interesant ca se pot cumpara si carduri gift, menite sa inlocuiasca darurile clasice.

-masajul suedez care conform ultimelor studii intareste sistemul imunitar al organismului

-aromoterapia sau masajul usor cu uleiuri esentiale din flori

-masajul sportiv, cu rol dual: de inlaturare a efectelor negative ale unor accidente sau de marire a rezistentei organismului si a capacitatii de efort.

-masaj cu pietre calde

-masaj facial, care alaturi de rolul  terapeutic are si functie estetica

-masaj capilar care indeparteaza tensiunea, dar facut cu regularitate stimuleaza cresterea parului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *