Poezie si fotbal: Mircea Dinescu se asociaza cu Football Museum Bucharest

Football Museum Bucharest, primul muzeu din Romania dedicat fotbalului, si Mircea Dinescu, detinatorul mai multor restaurante unice in Romania, anunta semnarea unui parteneriat pentru managementul bistro-ului si cafenelei Football Museum Bucharest. Noul parteneriat va aduce clientilor bistro-ului o oferta gastronomica atipica, bazata pe conceptul „farm-to-table”

Noul proiect se adauga la portofoliul de concepte unice HoReCa al echipei coordonate de Mircea Dinescu, ce include restaurantul Lacrimi si Sfinti, unul dintre punctele de atractie ale Centrului Vechi din Bucuresti, si Portul Cultural Cetate (judetul Dolj), vechiul port agricol de la malul Dunarii readus la viata de poet si echipa sa.

Cu o suprafata de 1.500 mp defasurati pe opt niveluri, Football Museum Bucharest va include spatii expozitionale, spatiu dedicat evenimentelor private, bistro, cafenea si fan shop aflate permanent la dispozitia vizitatorilor, precum si a celor care cauta modalitati diferite de petrecere a timpului liber in Centrul Vechi al Capitalei.

„Le zic de pe acum bun-venit noilor vecini de la Football Museum Bucharest și sunt sigur că vom face echipă bună. Mâncarea bună și poveștile frumoase ale fotbalului au mers mână-n mână de la bun început, deci vă așteptăm la muzeu începând cu această vară pentru a vă trata papilele cu o experiență unică.”, a declarat Mircea Dinescu, Fondator Lacrimi și Sfinți și Port Cultural Cetate.

„Ne dorim colaborarea cu alți antreprenori și instituții locale care vor să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunității. Vrem să oferim vizitatorilor români și străini experiențe diferite, dar și savuroase. De aceea, suntem încântați să avem alături de noi, încă de la începutul proiectului, un partener care ne împărtășește nu doar pasiunea pentru gastronomie autohtonă de calitate, ci și pentru fotbal. Lacrimi și Sfinți, precum și Portul Cultural Cetate sunt povești de succes ale categoriei HoReCa din România, și ne bucură să avem alături de noi pe domnul Mircea Dinescu, dar și echipa dumnealui de management.”, a declarat Tiziana Gagiu, Head of Partnerships & Communication Football Museum Bucharest.

Informatii suplimentare despre proiect si evolutia acestuia sunt disponibile pe www.footballmuseum.ro si pe pagina de Facebook Football Museum Bucharest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *