Presele pentru deseuri reduc volumul acestora si simplifica procesul de manipulare a cantitatilor mai mari

Daca atunci cand mergem sa aruncam gunoiul ni se pare ca sunt deja prea multe deseuri intr-un singur loc e bine sa ne inchipuim ca la nivel global tone de astfel de deseuri ajung sa distruga mediul inconjurator.

Pe langa faptul ca ne distrug mediu, deseurile ocupa si foarte mult loc, sunt greu de gestionat si de organizat. Problema spatiului poate fi rezolvata prin folosirea unei prese speciale pentru deseuri.

Cu o presa pentru deseuri volumul acestora este redus si cu 90%, deseurile vor putea fi manipulate mai usor si vor putea fi mutate in zonele dorite mult mai rapid. Presele pentru balotat pot fi verticale sau orizontale, multicamerale pentru diverse tipuri de deseuri, sistemele de ghidare speciale reduc efectul de revenire elastica a materialelor care sunt presate, la finalul procesului de presare balotul este evacuat pentru preluare.

O presa pentru deseuri este usor de utilizat atat in domeniul industriei, cat si in comert sau in domeniul hotelier, balotii sunt gata in mai putin de 20 de secunde pentru o eficienta sporita a intregului proces de presare a deseurilor colectate.

Presele moderne pentru balotat se pot folosi si in spatii mai inguste sau mai mici, au un design compact si o greutate medie, putand fi mutate in orice zona pentru a incepe procesul de presare. Balotii compacti produsi sunt foarte mici, se pot cara usor cu utilaje specifice.

De asemenea sunt disponibile pe piata si presele pentru deseuri pentru afacerile mai mici si pentru garaje sau volume mici de deseuri. Si pentru a simplifica mutarea balotilor obtinuti presele vin si cu un carucior pentru manipulare acestora, in functie de ce tip de presa se achizitioneaza este posibila si adaptarea pentru alimentare la 110V.

Noile prese pentru deseuri sunt din materiale de calitate, cu rezistenta mare la uzura si la functionare continua, se pot repara usor in service autorizat daca apar defectiuni, isi fac treaba foarte bine si cu eficienta maxima indiferent de afacerea in care sunt folosite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.