Tipuri de mobilier pentru care personalizarea este o necesitate

Exista o gama specifica de mobilier care trebuie personalizat pentru a se potrivi perfect cu spatiul in care urmeaza sa fie amplasat. Un astfel de caz este reprezentat de mobilier la comanda pentru spitale are trebuie sa respecte o serie de specificatii importante.

Mobilier la comanda pentru spitale

Atunci cand este vorba despre mobilier la comanda pentru spitale acesta trebuie sa fie ales de fiecare data in functie de nevoile specifice in materie de spatiu si caracteristici ale unitatii in care va fi amplasat. De aceea, mobila standard de cele mai multe ori nu se potriveste in spitale.

Paturile trebuie sa fie alese la o dimensiune corespunzatoare care sa respecte standardele. Dulapurile, in functie de utilizarea lor trebuie sa respecte de asemenea compartimentarea, dimensiunile si materialele specifice impuse de reglementarile existente, astfel incat materialele depozitarea tuturor materialelor sa fie realizata in conditii optime.

Mobila folosita in spitale este cu siguranta genul acela de mobilier care trebuie realizat doar pe comanda pentru a putea fi utilizat.

Mobila cu electronice incorporate

Mobila in care electronicele sunt incorporate se realizeaza de cele mai multe ori pe comanda din motive evidente. Atunci cand aragazul, chiuveta si cuptorul trebuie sa faca parte din mobila si cand se vrea introducerea masinii de spalat vase, a roboturului de bucatarie sau a filtrului de cafea in mobila, rezultatul este ca mobila trebuie comandata special, altfel electronicele pot ramane pe dinafara.

In plus, mobila de bucatarie, mai mult decat oricare alta, trebuie sa fie realizata pe comanda astfel incat sa se potriveasca perfect spatiului in care urmeaza sa fie amplasata. Mobila de bucatarie trebuie sa fie in primul rand utila pentru ca persoana care gateste in acest spatiu sa se simta confortabil.

Mobila pentru spatii mici

Spatiile mici au nevoie de mobilier pe masura. Mobila mare amplasata in spatii mici poate genera o senzatie de spatiu foarte inghesuit si mult mai mic decat este in realitate.

In sufrageriile mici spre exemplu se pot comanda masute de cafea delicate, cu un design special care sa faca incaperea sa para mai spatioasa si care sa serveasca drept suport pentru canile de cafea si paharele de suc. De asemenea se pot folosi si tabureti mici sau scaunele care se pot transforma oricand in masute.

Mobilier pentru baie

Mobila pentru baie este la fel de pretentioasa ca si cea pentru alte tipuri similare de interioare unde utilitatea este cel mai important lucru. Fiecare persoana isi amenajeaza baia in asa fel incat sa fie perfecta pentru utilizare, iar mobila trebuie sa respecte aceste necesitati.

Spre exemplu, atunci cand mobila din baie include spoturi si luminite este foarte important ca aceste piese de mobilier sa fie facute astfel incat sa nu apara accidente in urma contactului cu apa. Inclusiv corpurile de iluminat din acest spatiu sunt alese astfel incat accidentele sa poata fi evitate.

Mobila pe comanda este mult mai utila decat mobila standard pentru ca se integreaza perfect in spatiul disponibil din camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.