Vara si vacanta vin cu oferte speciale la Muzeul Fotbalului

Dacă în cele mai multe competiții fotbalistice e pauză înaintea noului sezon, la Muzeul Fotbalului știi bine că fiecare zi e ca o finală! Începe Vacanța Mare pentru elevi și cum să se bucure mai tare decât prin pasiunea lor? Unde mai pui că vara, indiferent de vârstă, înseamnă sărbătoare?

Tocmai de-aceea, în perioada 16 iunie – 3 septembrie 2023, la Muzeul Fotbalului am pregătit o ofertă specială. Biletele pentru adulți au prețul de doar 35 de lei, iar cele pentru copii, doar 25 de lei.

Pentru o scurtă perioadă de timp vei mai putea descoperi cu ochii tăi la Muzeul Fotbalului mănușile cu care Helmuth Duckadam a intrat în istorie apărând 4 penalty-uri pentru Steaua în finala Cupei Campionilor Europeni 1986!

Te așteaptă la noi și tricourile lui Maradona și Ronaldo, Hagi și Gică Popescu, alte sute de comori fotbalistice, jocuri și experiențe interactive unice! Plus un fan shop gata să îți ofere tricoul echipei favorite sau o amintire pe măsura pasiunii tale!

Pe Gabroveni 24, în Centrul Vechi, fiecare zi e o finală și pregătim surprize mari pentru vara asta! Bilete disponibile pe www.footballmuseum.ro.

No Responses to “Vara si vacanta vin cu oferte speciale la Muzeul Fotbalului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *