5 to 7 (2014)

Dupa cum va spuneam si in momentul am care descoperit trailerul acestui film, 95% din comediile/dramele romantice au o trasatura comuna: predictibilitatea. Majoritatea respecta aceleasi reguli de “succes”, iar finalul lor este mai mult decat usor de ghicit. Cu toate acestea, din cand in cand, mai apare cate o comedie romantica/drama romantica ceva mai diferita, care reuseste sa surprinda prin povestea ei. 5 to 7 (2014) se incadreaza in categoria aceea diferita.

Asteptam de foarte mult acest film si ma bucur ca am avut ocazia sa il vad. Nu pot sa spun ca m-a dezamagit. Ba chiar mi-a placut foarte mult. Povestea este intr-adevar unica, total diferita fata de ceea ce ati intalnit pana acum. Daca o sa va placa sau nu, asta ramane sa decideti singuri. Nu intotdeauna ceva diferit este neaparat si ceva bun. In orice caz, daca va pasioneaza genul din care face parte, trebuie sa il vedeti.

Povestea: Brian (Anton Yelchin), un tanar de 24 de ani, isi doreste din tot sufletul sa fie un scriitor de succes. Numai ca are o mica problema. Din pacate pentru el, nici o editura din SUA sau din strainatate nu este interesata de cartile lui. Si ca totul sa fie perfect, de parca nu avea destul probleme pe cap, Brian intalneste din intamplare o femeie care ii va intoarce toata viata cu fundul in sus.

Femeia? O femeie de 33 de ani, casatorita cu un diplomat francez, care vrea sa se intalneasca cu el, dar doar intre orele 5 si 7. Ah da, sotul ei nu este deranjat de aceasta dorinta a ei. Se pare ca si el procedeaza la fel. Interesanti oameni, nu-i asa?

Unde va duce aceasta relatie a lor? Poate sa existe dragoste intre un barbat singur si o femeie casatorita? Cum va functiona aceasta intelegere dintre cei doi? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.