A Christmas Kiss II (2014)

Suntem tot mai aproape de Craciun. Da, dupa cum ati putut observa, m-am reprofilat pe filme de sarbatori in aceasta perioada. Nu va faceti griji, din Ianuarie revin la programul obisnuit. Dar pana atunci trebuie sa ne bucuram de cea mai frumoasa sarbatoare din an, nu-i asa? Desi nu sunt semne de ninsoare, sper din tot sufletul sa ninga de Craciun. Cat despre partea de filme, sper ca v-ati bucurat de toate recomandarile pe care le-am facut in ultima perioada. Astazi am revenit cu o noua comedie romantica frumoasa pe care ar trebui sa o vedeti.

Numele ei: A Christmas Kiss 2 (2014). In caz ca va intrebati, da, filmul are o anumita legatura cu A Christmas Kiss (2011). Nu, A Christmas Kiss 2 nu este o continuare a povestii filmului din 2011. Are doar un subiect foarte asemanator. Daca v-a placut primul film, va garantez ca o sa va placa si al doilea.

Povestea: Sarutul magic din lift continua sa schimbe vietile oamenilor de sarbatori. Dupa intamplarile din A Christmas Kiss (2011), alte doua persoane vor simti magia de Craciun pe pielea lor. “Victimele”: Sebastian si Mia. Sebastian, un playboy miliardar, intotdeauna a avut o misiune secreta de a fi cu fiecare fotomodel care ii iese in cale. Desi detine 50% dintr-o firma de succes, el nu si-a batut niciodata capul cu afacerile si a lasat-o pe sora lui sa se ocupe de partea aceasta. Cuvantul dragoste nu a aparut niciodata in vocabularul lui.

Mia, asistenta sorei lui Sebastian, intotdeauna si-a dorit sa devina designer dar niciodata nu a avut suficient curaj sa-i arate schitele ei celei care ar putea sa-i schimbe viata. Cuvantul dragoste nu prea inseamna nimic pentru ea. Munca intotdeauna a fost si va fi pe primul loc pentru Mia.

Asta, bineinteles, pana la sarutul magic din lift, un sarut care le va schimba viata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *