A Novel Romance (2015)

Incep sa cred ca cele mai bune comedii romantice se difuzeaza pe canalul Hallmark. Banuiesc ca ati observat asta, avand in vedere ca majoritatea recomandarilor pe care le-am facut in aceasta luna au aceeasi sursa. Nu stiu de ce, dar povestile filmelor pe care le-am vazut in ultima perioada sunt mereu dragute, placute si reusesc sa ma faca sa zambesc. Este un sentiment greu de explicat. Si da, stiu ca toate productiile lor sunt previzibile. Dar asta nu ma opreste sa le vizionez cu placere. A Novel Romance (2015) este doar un exemplu. Vizionati-l si o sa intelegeti ce vreau sa spun.

Povestea: Liam are ocazia sa isi vada visul cu ochii. Dupa ce o femeie ii frange inima, el reuseste sa scrie o carte care intr-un timp foarte scurt avea sa devina bestseller. Cativa ani mai tarziu, Liam, conform unui contract pe care l-a semnat, trebuie sa mai scrie o carte si… sa-si dezvaluie identitatea.

Problema? Liam nu mai are inspiratie si nu prea vrea ca lumea sa stie cine e. Dorind sa scape de toate aceste probleme, el se gandeste ca singura solutie ar fi sa ia o pauza. In aceasta pauza, asa cum se intampla de obicei cand nu cauti dragostea, Liam are ocazia sa intalneasca cea mai critica a lui, o femeie care ii va schimba viata…

One Response to “A Novel Romance (2015)”
  1. Mihai December 27, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *