About a Boy (2002)

About a Boy (2002) este o comedie romantica/drama romantica extrem de ciudata si plina de umor “englezesc”. Da, si umorul englezesc poate fi in categoria “ciudat”. Revenind la film, povestea lui este inspirata din cartea cu acelasi nume (bestseller) scrisa de Nick Hornby. Merita sa-l vedeti? Da. Chiar cred ca o sa va placa, chiar si cu partile ciudate din el. Este o adevarata placere sa-l vezi pe Hugh Grant intr-un rol care i se potriveste perfect. Chiar cred ca autorul cartii s-a inspirat din viata lui Hugh cand l-a creat pe Will Freeman.

Povestea: Marcus Brewer (Nicholas Hoult – extrem de tanar pe vremea aia, il stiti din Warm Bodies (2013)), un baiat de 12 ani, traieste cu mama lui aflata intr-o depresie cronica, Fiona Brewer. Evident, aceasta situatie il face pe Marcus sa se maturizeze mult mai devreme decat ar trebui. Tot asta ii complica viata in doua feluri majore.

Pe de o parte, Marcus face tot posibilul ca sa o faca pe mama lui fericita. Pe de alta parte, el trebuie sa se “lupte” cu colegii de la scoala care il considera ciudat si se iau de el. Este posibil sa il considere ciudat si pentru ca vorbeste singur cu voce tare, dar asta este alta poveste.

Intre timp, Will Freeman, un barbat de 30 de ani traieste din drepturile de autor ale unui cantec celebru pe care tatal lui l-a compus. Ocupatia lui: pierderea timpului. Saracul nu a fost nevoit sa munceasca o singura zi in viata lui.

De ce va vorbesc despre cei doi? PEntru ca soarta face cumva ca cei doi sa se intalneasca si, din acel moment, viata lor se va schimba major…

No Responses to “About a Boy (2002)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.