Warm Bodies (2013)

Warm Bodies (2013), o comedie romantica in care un zombie joaca rolul principal. Da, stiu, si mie mi s-a parut o tampenie extrem de mare. Adica, serios? O poveste de dragoste dintre o femeie si un zombie pe un Pamant infestat de boala. Wow, ce idee! Oare de ce nu s-a mai gandit nimeni la asta? Cu toate acestea, trailerul m-a facut sa-mi schimb un pic parerea si chiar am asteptat sa apara pentru a-l putea vedea. Tot ce pot sa spun este ca mi-a placut. Nu este incredibil dar a fost placut de vazut. Va recomand sa-i acordati o sansa.

Pe un Pamant infestat de zombie, R este singurul din specia lui cu probleme existentiale. Desigur, mananca oameni dar poate viata inseamna ceva mai mult de atat… Daca nu v-a bufnit rasul pana acum, e bine! Asadar, R al nostru cutreiera pamantul in cautarea unui scop. Totul se schimba pentru el in momentul in care o intalneste pe Julie. Ceva se trezeste in el (nu va ganditi la prostii, e mort) si, cumva, simte nevoia sa o salveze. Ceea ce si face, asta dupe ce ii mananca prietenul.

Genial, nu-i asa. In orice caz, “viata” lui R se schimba in feluri in care nimeni nu ar fi crezut ca e posibil. “Love conquers all” dar nu cred ca cel care s-a gandit la asta si-a imaginat un zombie. Poate ca mai exista sperante pentru omenire…

One Response to “Warm Bodies (2013)”
  1. dirtman February 18, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.