All Things Valentine (2016)

Cei de la Hallmark respecta in fiecare an o regula nescrisa de a lansa comedii romantice in luna februarie. Banuiesc ca si ei, ca si mine, se gandesc ca aceste filme au un mare succes de Ziua Indragostitilor/Valentine’s Day. Si sa nu credeti ca nu avem dreptate. Dupa cum va puteti imagina, anul 2016 nu a facut exceptie de la aceasta regula.

Unul din filmele lansate in perioada respectiva (si pe care ar trebui sa il vedeti) se numeste All Things Valentine (2016). Da, in mod evident, tema acestei comedii romantice este Ziua Indragostitilor. In rolul principal joaca Sarah Rafferty. Ar trebui sa o cunoasteti. Joaca si rolul lui Donna din serialul Suits.

Povestea filmului se concentreaza in special pe relatia dintre doi oameni care se cunosc din intamplare in apropierea Zilei Indragostitilor. Avery (Sarah Rafferty), blogger la o revista de succes, nu are o experienta prea buna cu Valentine’s Day. Avand in vedere ca a fost dezamagita de foarte multe ori in ziua respectiva, s-ar putea spune ca ea ar face orice ca sa evite toate iubirile si inimioarele care ii ies in cale. Numai ca viata este uneori sadica, iar sefa ei o pune sa scrie 14 articole care sa aiba in vedere tema ei “preferata” (Valentine’s Day).

Brendan, un veterinar, este parasit de iubita lui fix cu cateva zile inainte de Valentine’s Day. Motivul? Iubita lui, simtindu-se neglijata, a decis sa respecte sfatul anonim al lui Avery de pe site-ul revistei la care lucreaza. Enervat de sfatul unei anonime care nu stie nimic despre dragoste, Brendan incepe sa lase foarte multe comentarii rautacioase la fiecare articol pe care Avery il scrie.

Banuiesc ca v-ati gandit deja la ce urmeaza. Da, cei doi se intalnesc fara sa stie care este legatura dintre ei. Ba mai mult, relatia lor evolueaza incet dar sigur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *