Anything for Love (2016)

Daca sunteti in cautarea unei comedii romantice bune, Anything for Love (2016) este cea mai buna recomandare pe care pot sa v-o fac in aceasta perioada. Desi filmul este previzibil, la fel ca majoritatea celor din categoria tocmai amintita, povestea lui atat de frumoasa incat nu aveti voie sa il ratati. Sunt sigur ca pasionatii filmelor de dragoste vor fi foarte incantati de aceasta recomandare.

Apropo, filmul este o alta comedie romantica marca Hallmark. Dupa cum ati putut observa, in ultima perioada am descoperit ca am o anumita atractie pentru filmele produse de canalul american. S-ar putea spune ca am gusturi bune in materie de filme romantice…

Povestea: Katherine, CEO la o companie care se ocupa de imobiliare, are o viata aproape perfecta. Problema? Viata ei sentimentala este… inexistenta. Vazand singuratea sefei ei, asistenta lui Katherine ii face un profil pe un site de matrimoniale, dar nu specifica functia ei. In scurt timp, mai multi barbati se declara dornici sa o cunoasca. Dintre ei, Katherine il alege pe Jack.

Cei doi se intalnesc si par sa se inteleaga de minune. Numai ca ea nu este asistenta firmei la care lucreaza asa cum crede el, iar el nu este doctor asa cum crede ea… Ce se va alege de relatia lor? Ramane sa aflati singuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.