Ashby (2015)

Se pare ca am foarte mult noroc in ultima perioada. Gasesc numai filme bune. Unul dintre acestea este Ashby (2015), o comedie romantica/drama romantica (mai mult drama + o mica poveste de dragoste ratacita prin ea) pe care ar trebui sa o vedeti. Sunt sanse mari sa va placa. Trebuie sa va spun de pe acum ca partea de dragoste se rezuma la relatia unor adolescenti, dar povestea este mult mai complexa decat ati putea sa credeti. O sa intelegeti dupa ce o sa va spun subiectul filmului. Apropo, Mickey Rourke, unul din actorii principali, face un rol foarte bun. Nu l-am mai vazut de mult timp jucand asa.

Povestea: Un tanar de 17 ani recent mutat intr-un oras nou, Ed Wallis (Nat Wolff), primeste o tema speciala din partea unui profesor: sa se imprieteneasca cu un om in varsta si sa scrie un eseu despre viata acestuia. Spre norocul/ghinionul lui, Ed are un singur vecin care se incadreaza in tema lui. Vecinul? Ashby, un barbat despre care Ed afla foarte rapid ca a fost un asasin CIA.

Fiind pe moarte si auzind filozofia de viata a lui Ed, Ashby (Mickey Rourke) se decide sa-i ucida pe cei trei oameni care l-au facut sa ucida un om nevinovat, singurul din cei 93 pe care i-a ucis de-a lungul vietii. Suna interesant, nu-i asa?

Stati linistiti, nu am uitat despre povestea de dragoste. Ea se rezuma la prietenia dintre Ed si o colega de liceu, Eloise (Emma Roberts), care se tranforma in ceva mai mult… Nu o sa va dau prea multe detalii. Sper doar ca subiectul filmul este suficient de interesant incat sa va faca sa cautati filmul. Mie mi-a placut foarte mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *