„Dragoste pe muchie de cuțit”, exclusiv pe SkyShowtime

Comedia romantică „Dragoste pe muchie de cuțit” intră pe streaming, pe platforma SkyShowtime. Filmul este produs de Papa Pictures și regizat de Germain Kanda și îi are în distribuție pe Carmen Tănase, Ada Galeș, Răzvan Bănică, Marian Râlea, Sandu Pop, Alin Panc, Gabriela Popescu, Ruxandra Șerban, Mirela Zeța și Horia Vîrlan. Premiera va avea loc luni, 29 aprilie, chiar în pragul vacanței de 1 mai și de Paștele ortodox. 

Producția spune povestea a doi îndrăgostiți care sunt ținuți departe unul de celălalt încă din copilărie, din cauza unui război secret dintre familiile lor… Proprietare de restaurante, acestea au fost toată viața în conflict, iar motivele principale ale discordiei au fost rețeta „Ursului de mămăligă” și trofeul „Murătura anului”, atât de râvnit de ambele „tabere”. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii lor, Marina și Ducu. La maturitate, întâmplător, Ducu (interpretat de Răzvan Bănică) o reîntâlnește pe fata de care era îndrăgostit încă din copilărie, Marina (interpretată de Ada Galeș), și se dă drept bucătar, pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant.

Filmul a fost lansat în cinematografe la data de 29 septembrie 2023, ajungând repede în top 10. „Am realizat acest film în jurul unei reţete foarte dragi. I se zice «Urs de mămăligă» pe la noi, dar în alte zone e cunoscută ca bulz. Totuşi, nu este un bulz. Chiar este o reţetă cu totul specială. Şi noi, pentru acest film, am construit un adevărat basm în jurul aestei mâncări. Se face că este o reţetă moştenită din moşi-strămoşi, că e veche încă de pe vremea lui Decebal.

Filmul este un fel de Romeo şi Julieta în bucătărie”, spune Alin Panc, unul dintre producători. „Distribuția de excepție și faptul că este lipsit de înjurături sau de scene deocheate și că poate fi urmărit de întreaga familie, toate acestea sunt ingredientele unei producții cu care ne mândrim”, adaugă Sandu Pop.

Facebook: https://www.facebook.com/dragostepemuchiedecutit
Instagram: https://www.instagram.com/explore/tags/dragostepemuchiedecutit/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *