Change of Heart (2016)

Change of Heart (2016) este o alta comedie romantica pe care ar trebui sa o aveti in vedere. Desi filmul este previzibil, la fel ca majoritatea celor din categoria tocmai amintita, povestea lui este suficient de draguta/placuta/romantica incat sa merite o incercare. Sunt sigur ca pasionatii filmelor de dragoste vor fi placut incantati de aceasta recomandare.

Filmul seamana cu productiile Hallmark. Daca va pasioneaza genul acesta de filme, atunci Change of Heart (2016) este fix ceea ce cautati.

Povestea: Diane McCarthy (Leah Pipes), producatoarea unei emisiuni TV, ajunge din intamplare la o pensiune foarte draguta, o afacere de familie in care toti cei care se cazeaza acolo se simt ca acasa. Avand in vedere ca emisiunea pe care o produce se ocupa cu recomandarea celor mai bune/celor mai proaste locuri de cazare din SUA si pensiunea respectiva nu trece printr-o perioada foarte buna, Diane se gandeste sa faca o fapta buna si sa faca o emisiune despre acest loc minunat.

Problema? Prezentatorul emisiunii, un om disperat sa faca un rating cat mai mare, are de gand sa prezinte fix toate lucrurile proaste despre acel loc. Cum va iesi emisiunea? Ramane sa aflati singuri…

change-of-heart-2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *