Christmas Do-Over

Desi sarbatorile s-au incheiat, marti am vazut un film foarte reusit de Craciun. De ce spun doar foarte reusit, nu stiu ! Rectific ! Un film superb de Craciun pe care merita sa-l vedeti cu cei dragi.
Numele lui : Christmas Do-Over (2006)

Dupa ce are un insucces in domeniul muzical Kevin (Jay Mohr) devine din ce in ce mai suparat pe viata si astfel reuseste sa-si piarda, in urma unui divort, si sotia, si copilul.

La un an dupa aceste evenimente Kevin isi viziteaza fosta sotie Jill si copilul, la parintii, ei in ziua de Craciun. Desigur ca intarzie, cumpara tarziu un cadou pentru fiul lui si pe langa toate aceste, se mai poarta si urat cu fostii lui socrii si cu noul prieten al lui Jill, un cardiolog.

Cu toate acestea Ben, fiul lui, este foarte bucuros sa-l vada si, in timpul mesei de Craciun isi pune o dorinta : ca in fiecare zi sa fie Craciun/ ca acea zi sa se repete la infinit.
Si, dorinta lui se indeplineste pentru ca tatal lui incepe din clipa acea sa retraiasca ziua de Craciun, din nou si din nou si tot asa pana cand o sa invete ce inseamna cu adevarat spiritul Craciunului.

Subiectul este oarecum asemanator cu filmul Groundhog Day (unul din filmele mele preferate) si poate din cauza asta mi-a placut asa de mult. Urmariti-l, cautati-l ! Merita vazut!

P.S In caz ca vreti sa vedeti si alte filme superbe de Craciun va recomand Top 15 Filme de Craciun !

P.P.S Daca iti plac comediile romantice si vrei sa fii la curent cu cele mai noi/bune aparitii, atunci da like paginii de facebook : Comedii Romantice.

2 Responses to “Christmas Do-Over”
  1. Georgel December 30, 2010
  2. Natural December 31, 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *