Concert la West Side Christmas Market

Concertele se țin lanț pe scena West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei. Direcția 5, Andia, Alexandra Ungureanu și Șuie Paparude sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă săptămâna aceasta. Concertele se vor desfășura, în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

Pe 14 decembrie, Andia urcă pe scena West Side Christmas Market. Artista cu o prezență constantă în topurile radiourilor românești, a câștigat în 2022 distincția „Cel mai bun cântec pop”, în cadrul Romanian Music Awards, pentru piesa “Sfârșitul lumii”.

Pe 15 decembrie, Alexandra Ungureanu va aduce emoția sărbătorilor de iarnă cu piesele sale care i-au adus celebritatea, dar și cu cântece de Crăciun. Pentru iubitoriii de muzica electornică, pe 16 decembrie, Șuie Paparude vor susține un concert plin de energie. West Side Christmas Market vă invită la o săptămână plină de magie cu cea mai bună muzică a unora dintre cei mai cunoscuți artiști din România.

Line-up-ul artistic al săptămânii cuprinde următoarele concerte:

  • Pixar Stelar – luni, 11 decembrie
  • DJ Jiji – marți, 12 decembrie
  • Direcția 5 – miercuri, 13 decembrie
  • Andia – joi, 14 decembrie
  • Alexandra Ungureanu – vineri, 15 decembrie
  • Șuie Paparude – sâmbătă. 16 decembrie
  • Adi Istrate – duminică, 17 decembrie

Programul West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun și caruselul, patinoarul, trenulețul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfășura în Căsuța Lui Moș Crăciun și în Atelierul Spiridusilor vor rămâne deschise până pe 27 decembrie 2023. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni – Vineri 12:30-22:30
  • Sâmbătă – Duminică -11:00 – 22:30

Cum ajungi la West Side Christmas Market?

Pentru a evita aglomerația și stresul căutării unui loc de parcare, organizatorii West Side Christmas Market recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge la Târgul de Crăciun. Astfel, vizitatorii au la dispoziție metroul până la stația Parc Drumul Taberei, tramvaiul 41, troleele 69, 93 și autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *