Date with Love (2016)

Daca sunteti in cautarea unei comedii romantice bune, ar trebui sa incercati si Date with Love (2016). Desi filmul este previzibil, la fel ca majoritatea celor din categoria tocmai amintita, povestea lui atat de frumoasa incat nu aveti voie sa il ratati. Sunt sigur ca pasionatii filmelor de dragoste vor fi foarte incantati de aceasta recomandare.

Apropo, filmul este o alta comedie romantica marca Hallmark. Dupa cum ati putut observa, in ultima perioada am descoperit ca am o anumita atractie pentru filmele produse de canalul american. S-ar putea spune ca am gusturi bune in materie de filme romantice… Si cred ca am gasit destule productii cu care sa va ocupati timpul. Puteti sa imi multumiti mai tarziu.

Povestea: Dupa ce a fost facuta de ras si parasita pe covorul rosu de iubitul ei, o cunoscuta actrita de Hollywood accepta invitatia video unui elev de liceu de a merge cu el la Balul Majoratului. Totul pentru publicitate, evident. Numai ca ceea ce nu stie ea este faptul ca aceasta tentativa de marketing ii va schimba viata. La ce ma refer? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.