Elizabethtown (2005)

Elizabethtown (2005) – o comedie romantica foarte draguta, superba, cum rareori aveti ocazia sa mai vedeti. Nici nu imi mai aduc aminte cand am zambit ultima oara pe parcursul unei intregi comedii romantice si tocmai de aceea va recomand sa cautati acest film. Povestea de dragoste este foarte diferita fata de cliseele pe care le intalnim din ce in ce mai des in filmele din aceasta categorie, chiar unica. Cred ca de aceea este asa de frumoasa. Sau cel putin asa mi s-a parut mie… Ramane sa va lamuriti singuri daca am dreptate sau nu.

Spre deosebire de multi altii, Drew Baylor (Orlando Bloom) face ceea ce iubeste (designer de incaltaminte) si, cu timpul, ajunge sa aiba succes… atat de mult succes incat proprietarul companiei la care lucreaza adopta un design revolutionar de-al lui. Problema? Acest design nu are succes si ii cauzeaza companiei o pierdere de aproximativ un miliard de dolari. Distrus de aceasta veste, Drew are un singur gand in minte: sinuciderea.

Numai ca exact in momentul in care se pregateste sa isi ia viata, el mai primeste o veste rea: tatal lui a murit, mama lui este distrusa, trebuie sa mearga in Elizabethtown pentru a-si aduce tatal care era in vizita la familia lui acasa. Si cu toate ca viata lui parea un dezastru si nimic bun nu parea sa schimba asta, Drew o cunoaste Claire Colburn, o stewardesa foarte draguta care ii da lumea peste cap…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *