Good Advice (2001)

Good Advice (2001) este un alt film memorabil din colectia mea de comedii romantice, unul din preferatele mele. Culmea, Charlie Sheen este in rolul principal. Nu este chiar “domeniul” lui dar cred ca ar fi putut juca in mai multe roluri de genul. Nu stiu daca l-ati vazut pentru ca nu este unul din cele mai populare filme, dar cred ca merita sa-i acordati o sansa, mai ales daca aveti tangente cu genul din care face parte. Este o poveste de dragoste destul de draguta si interesant, avand in vedere ca mi-a ramas in cap de foarte mult timp.

Povestea: Ryan Turner (Charlie Sheen) este un agent de bursa/bad boy care crede ca are lumea la picioare. Are bani, are o prietena frumoasa, un apartament de lux si cam tot ceea ce isi doreste. Totul insa se schimba in momentul in care Ryan vinde niste informatii confidentiale (care se dovedesc a fi false) si este prins. Astfel, el isi pierde slujba si cam tot ce avea, inclusiv prietena. Fara nici un fel de perspectiva, singura lui speranta de a mai face bani este de prelua slujba prietenei sale care l-a parasit si a plecat din tara: autor al unei rubrici de sfaturi pentru mic ziar din New-York.

Evident, Ryan nu i-a noul sau loc de munca in serios. Asta pana in momentul in care isi da seama ca ar putea face o diferenta in viata celor care apleaza la ajutorul “lui” si isi schimba stilul…

No Responses to “Good Advice (2001)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *