He’s Just Not That Into You (2009)

“He’s Just Not That Into You” spune povestea unui grup de prietene din Baltimore care trec prin diferite relatii amoroase, de la intalniri fara sanse, pana la problemele casatoriei. Scopul? Toate vor sa inteleaga semnalele pe care barbatii le trimit astfel incat sa fie exceptiile de la regula si sa nu pateasca ceea ce patesc majoritatea femeilor..

In scenele principale, totusi, evolueaza “cuplul” meu preferat: Gigi si Alex. Gigi este genul de femeie pe care l-ai putea compara cu un “nice guy”. La ce ma refer? La genul de femeie care se lipeste de tine si nu iti mai da drumul, la genul de femeie care vrea sa intre intr-o relatie la doua ore dupa ce te-a cunoscut… Sper ca acum ma intelegeti. Alex, pe de alta parte este un specialist in relatii. Intelege ceea ce vor femeile inca din primele minute si stie ce are de facut.

Dupa ce Gigi isi foloseste “talentul” si sperie un prieten de-al lui Alex, aceasta se hotaraste sa frecventeze locul unde l-a intalnit ca sa il intalneasca. Spre norocul ei, acolo il intalneste pe Alex care o invata foarte multe lucruri…

De asemenea, in plan secundar, mai sunt cateva povesti care merita atentia voastra.

In orice caz, He’s Just Not That Into You este o comedie romantica foarte buna. Una dintre cele mai bune din 2009. Merita sa o vizionati.

No Responses to “He’s Just Not That Into You (2009)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.