How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

Incerc sa imi dau seama de ce nu am scris pana acum despre aceasta comedie romantica si nu gasesc nici un raspuns convingator. In orice caz, nu cred ca trebuie sa va spun foarte multe lucruri despre film. Banuiesc ca l-ati vazut de cel putin cateva ori. A fost dat de prea multe ori la televizor ca sa il ratati. Chiar si asa, How to Lose a Guy in 10 Days (2003) nu si-a pierdut farmecul, cu toate ca au trecut 11 ani de cand a fost lansat. Daca va plictisiti intr-o seara, va recomand sa il (re)vedeti.

Povestea: Benjamin Barry (Matthew McConaughey), un afemeiat/Don Juan recunoscut si membru in conducerea unei agentii de publicitate, face un pariu pentru a castiga o campanie foarte mare. Pariul? Ben spune ca poate orice femeie sa se indragosteasca de el in zece zile.
Andie Anderson (Kate Hudson), editor la o revista pentru femei (categoria “How to”), are “oportunitatea” sa scrie articolul “How to Lose a Guy in 10 Days/Cum sa scapi de un barbat in 10 zile”. Evident, cei doi se intalnesc si de aici incepe toata distractia…

No Responses to “How to Lose a Guy in 10 Days (2003)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *