If Only (2004)

If Only (2004) este unul din filmele mele preferate cand vine vorba de drame romantice, un gen pe care de asemenea il indragesc foarte mult. Au si comediile romantice farmecul lor dar nu se vor putea compara niciodata cu doza de realitate dintr-o drama. Cam asa si cu acest film. Lectia pe care ar trebui sa o invatam din el: niciodata nu stii ceea ce ai pana in momentul in care il pierzi.

Cu toate acestea, daca ai noroc, s-ar putea sa mai primesti o sansa. If Only mi-a adus aminte de Groundhog Day (1993), filmul meu preferat. Trebuie sa le vedeti pe amindoua ca sa intelegeti de ce. Trecand peste acest detaliu, va recomand sa cautati acest film. Sunt sigur ca o sa va placa.

Povestea: Ian Wyndham are o relatie, crede el, reusita cu iubita lui, Samantha Andrews (Jennifer Love Hewitt) dar ceva pare sa lipseasca. Mai precis, lipseste pasiunea iar Sam simte asta mai mult ca oricand. Ian intotdeauna a pus munca pe primul loc iar asta le-a afectat mereu relatia. Motivul perfect pentru o cearta. La scurt timp dupa aceasta cearta, in urma unui accident, Sam moare.

Numai ca Ian mai primeste o sansa. In urma unui fenomen inexplicabil, el ajunge sa retraiasca acea zi din nou si din nou… si din nou, in speranta ca poate schimba evenimentele care au condus la moartea acesteia.
Va reusi sa faca asta? Ramane sa aflati singuri…

One Response to “If Only (2004)”
  1. Marius March 15, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *