In Your Eyes (2014)

In Your Eyes (2014) este o alta comedie romantica/drama romantica foarte interesanta, care a reusit sa-mi scape cumva. Rareori mi se intampla sa gasesc un film romantic care sa ma impresioneze asa cum a reusit In Your Eyes sa o faca. Cand vine vorba de comedii romantice, subiectul este mai mereu acelasi sau cat se poate de previzibil. Creativitatea nu a fost niciodata punctul forte al acestor filme. Spre bucuria mea, nu este si cazul acestui film. Povestea este foarte interesanta, creativa, noua si total imprevizibila. Mi-a placut la nebunie, poate si pentru ca aveam asteptari foarte mari in privinta lui.

Daca va plac comediile romantice/dramele romantice, va recomand sa cautati acest film. Sunt absolut sigur ca o sa va placa.

Povestea: Inca din copilarie, desi aflati la o distanta de cateva mii de kilometri, Rebecca si Dylan au avut o legatura foarte ciudata. Mai pe scurt, cand unul din ei avea o problema, celalalt simtea si vedea tot ceea ce se intampla. Cu toate ca nu au luat ceea ce pateau foarte in serios, legatura lor devenea mai puternic pe masura ce anii treceau.

Dupa multi ani de la prima intamplare pe care amindoi au trait-o, legatura lor devine atat de puternica incat cei doi reusesc sa comunice. Desi pare incredibil si… imposibil, Rebecca si Dylan incep ceea ce unii ar putea numi o poveste perfecta de dragoste. Asta nu inseamna ca nu apar si complicatii, dar daca am reusit sa va fac curiosi, va las pe voi sa aflati despre ce este vorba. Enjoy!

No Responses to “In Your Eyes (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *