Just My Luck (2006)

Nu este nici pe departe cea mai buna comedie romantica din 2006, dar merita o incercare. Puteti sa o vedeti pe Lindsay Lohan in perioada ei de glorie, pe vremea cand nu era o epava si avea foarte mult potential. Subiectul este interesant si nou, asta daca credeti in superstitii si noroc. Am fost surprins sa-l vad pe Chris Pine intr-un astfel de film. Nu pot sa zic ca i potriveste, mai ales dupa rolul din Star Trek, dar toata lumea trebuie sa porneasca de undeva.

Merita sa vedeti acest film. Este mai mult pentru adolescenti, dar da. Pot sa spun ca a fost dragut si vizionabil, atat timp cat nu aveti pretentii prea mari.

Povestea: Ashley este posibil cea mai norocoasa femeie din New York. Indiferent unde merge sau ce face, toate lucrurile par sa se rezolve de la sine. Asta pana intr-o zi cand, la un bal mascat, intalneste o ghicitoare care ii face o predictie nu tocmai buna. Predictia: isi va pierde norocul cat de curand.
Ceea ce si se intampla in momentul in care il saruta pe Jake, cel mai mare ghinionist de pe planeta. In urma acestui “eveniment”, cei doi au o schimbare de noroc.

Ea devine extrem de ghinionista si viata i se transforma intr-un cosmare. El are parte de un succes neasteptat. Evident, Ashley isi vrea norocul inapoi, asa ca incepe sa-l caute pe tipul misterios pe care l-a sarutat. O sa-l gaseasca? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Just My Luck (2006)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *