License to Wed (2007)

“Marriage is bliss/casatoria inseamna fericire” este o vorba din popor spusa de un “intelept”. Cuvantul intelept este in ghilimele pentru ca sunt sigur ca acea persoana nu s-a casatorit niciodata si nu stie despre ce vorbeste. In caz ca mai aveti dubii, puteti oricand sa va intrebati prietenii care s-au casatorit si o sa intelegeti la ce ma refer. Daca nu, va recomand sa vedeti aceasta comedie romantica.

Filmul este foarte amuzant si merita toata atentia voastra. Va garantez ca nu o sa va plictisiti.

Povestea: “License to Wed” urmareste povestea unui cuplu format din Ben Murphy si Sadie Jones, doi oameni care se iubesc si care de abia asteapta sa se casatoreasca. Totul este aproape perfect, dar exista un mic impediment. Vedeti voi, Sadie si-a dorit intotdeuna sa se casatoreasca in stil traditional, in biserica familiei.

Problema? Biserica St. Augustine n-are decat o zi libera in urmatorii doi ani in care nunta ar putea avea loc, iar carismaticul reverend Frank (Robin Williams) nu vrea sa-i cunune pe Ben si Sadie decat dupa acestia trec cu brio de cursul sau matrimonial.

Dupa cum va puteti imagina (sau nu), cursul acela le va da foarte multe batai de cap si multe teme pentru acasa. Va reusi relatia lor sa reziste acestui curs? Isi vor mai dori cei doi sa-si uneasca destinele dupa lectiile pe care le vor invata de la reverendul Frank? Ramane sa aflati singuri…

<

One Response to “License to Wed (2007)”
  1. Bogdan April 19, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *