Long Shot (2019)

Long Shot (2019) este genul de film care spune multe despre “nivelul” la care au ajuns comediile romantice produse de americani. Ca in cazul tuturor filmelor de la Hollywood, pe primul loc trebuie sa fie neaparat propaganda.

La ce ma refer? La faptul ca visul umed al tuturor feministelor din SUA este ca o femeie sa ajunga presedinte in respectiva tara. Nu are importanta cine, nu are importanta cum, femeie sa fie. Si cam asta ar fi tema principala a filmului Long Shot. Va pasa de aceasta tema? N-as crede.

A doua tema, cea secundara, ar fi povestea de dragoste dintre o femeie puternica si independenta (asa cum toate feministele cred ca sunt) care lupta pentru visul fiecarei femei (crede ea) si un idiot penibil / jurnalist care este vai de mama lui (zice el ca lupta pentru dreptatea in lume si alte idiotenii).

Evident, povestea este banala si previzibila, iar Seth Rogan joaca acelasi rol ca in oricare alt film in care a aparut (cu siguranta nu poate interpreta alt rol, nu are capacitatea asta). Nimic nou sub soare.

Pe scurt, daca vreti sa evitati propaganda americana si nu aveti chef sa va plictisiti urmarind o poveste proasta si previzibila, evitati acest film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.