Love, Rosie (2014)

Ce se intampla cand, dupa foarte multi ani de prietenie cu o femeie, dezvolti anumite sentimente pentru ea? Lucrurile se complica. Exista sanse ca si ea sa simta ceva in privinta ta? Poate ca da, poate ca nu. Problema este ca tu astepti ca ea sa faca primul pas, ceea ce nu o sa se intample niciodata iar ea asteapta ca tu sa faci ceva in privinta asta, dar tu nu ai curaj. A cui este vina? In principiu, este vina barbatului. Este de datoria ta sa faci ceva. De ce?

Pentru ca de asta esti barbat, sa iti asumi riscuri si sa lupti pentru ceea ce vrei. Femeile intotdeauna sunt pasive. O vrei, dar te astepti ca ea sa faca ceva in privinta asta? Serios? O sa astepti mult si bine, intrebandu-te intre timp daca putea fi ceva intre voi. Si totul pentru ca ai fost las si te-ai mintit cu o scuza de genul “nu am vrut sa stric prietenia”. Ceea ce nu intelegi tu este ca “prietenia” respectiva a murit in momentul in care ai inceput sa simti ceva pentru ea. Chiar crezi ca ea nu si-a dat seama? Te inseli. O femeie intotdeauna stie cand un barbat este interesat de ea. Stie, dar nu este sigura. Tocmai de asta tu trebuie sa faci ceva.

Cam la asta se rezuma povestea acestei comedii romantice. Rosie Dunne si Alex Stewart sunt cei mai buni prieteni inca din copilarie. Cu timpul, prietenia lor se transforma in altceva, dar niciunul din ei nu are curaj sa recunoasca. Evident, viata isi baga coada si complica extrem de mult lucrurile. Dar asta se intampla atunci cand nu ai curaj sa recunosti ceea ce simti.

Cred ca din acest motiv imi place atat de mult Love, Rosie (2014). Filmul ne prezinta o posibila intamplare reala, ceea ce se intampla atunci cand te astepti ca dragostea sa “triumfe” singura, fara ca tu sa misti un deget pentru a o ajuta. Cat de mult se pot complica lucrurile? Urmariti filmul si o sa aflati…

One Response to “Love, Rosie (2014)”
  1. larisa March 18, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.