Man Up (2015)

Intr-o perioada in care comediile romantice sunt stupide, previzibile si vulgare, Man Up (2015) este un fel de exceptie de la regula. De ce? Pentru ca are o poveste frumoasa, noua, fara prea multe clisee si… este britanica. Da, englezii intotdeauna s-au priceput la comedii romantice. Plus ca actorii sunt doi oameni obisnuiti, normali, satuli de toata vrajeala societatii cu privire la dragoste, care pur si simplu cauta o persoana care sa le fie alaturi. Cred ca v-ati saturat, la fel ca si mine, de toate povestile in care un baiat dragut/nice guy lupta pentru o femeie pentru care si-ar da viata si, sfidand sansele, reuseste sa o cucereasca (sau ea isi da seama cat de bun era el de fapt; asta dupa ce este dezamagita de cel pe care il voia de fapt, un bad boy indiferent care schimba femeile ca pe sosete).

Daca vreti sa vedeti un film romantic cu adevarat interesant/realist, Man Up (2015) ar trebui sa fie pe lista voastra. Sunt sanse mari sa va placa. Plus ca o sa puteti sa vedeti ce se intampla cand baiatul dragut reuseste sa se casatoreasca cu femeia pe care o iubea mai mult decat orice. Va dau un indiciu: nu se termina bine.

Povestea: O femeie singura de 34 de ani, Nancy (Lake Bell), mahmura, satula de toate intalnirile ratate pe care prietenele ei le-au organizat, se indreapta spre o alta aniversare a casatoriei parintilor ei cand il intalneste pe Jack (Simon Pegg), un barbat de 40 de ani, divortat, care o confunda cu femeia pe care trebuia sa o intalneasca. Fiind surprinsa placut de Jack, Nancy se decide sa nu-i spuna cine este de fapt si sa vada in ce directie se indreapta intalnirea lor.

Evident, cu toate ca intalnirea merge bine, Jack afla ca a confundat-o pe cea pe care trebuia sa o intalneasca. Si de aici incepe distractia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *