Married by Christmas (2016)

Married by Christmas (2016 – s-ar putea sa mai gasiti filmul si sub numele de The Engagement Clause) este genul de comedie romantica/film de Craciun care nu are voie sa lipseasca de pe lista voastra. Asta, bineinteles, doar in cazul in care aveti o pasiune pentru genurile respective. Are o poveste draguta, chiar daca este previzibila, si cred ca sunt sanse sa fie pe gustul vostru..

Filmul este produs de o companie mica si seamana foarte mult cu productiile Hallmark. Daca va plac filmele produse de canalul american, o sa va placa si acesta.

Povestea: La anuntarea logodnei surorii ei, Katie Tate, o femeie care si-a dedicat viata companiei familiei, afla ca bunica ei, cea care a infiintat compania, a facut un testament foarte ciudat. Ce spune acest testament? Faptul ca cel care va mosteni compania va fi nimeni altul decat sotul uneia dintre ele. Mai precis, cea care se va casatori prima va mosteni si compania.

Distrusa de aceasta veste si speriata de faptul ca va pierde totul, Katie are o singura varianta la dispozitie: sa gaseasca un barbat disponibil sa se casatoreasca cu ea inainte de Craciun (perioada in care se va casatori sora ei). Va reusi ea sa gaseasca barbatul “perfect”? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.