Midnight in Paris (2011)

La recomandarea (indirecta) a mai multor prietene, astazi am vizionat comedia romantica Midnight in Paris (2011). Este un film foarte bun desi inceputul aproape m-a adormit. Partea interesanta incepe dupa minutul 19. Pana atunci… va trebui sa rezistati cumva.

Eu cu greu nu l-am sters dupa primele 15 minute. Am pus pauza si am intrat pe Imdb sa vad nota filmului : 8.1!!! Nu mi-a venit sa cred. Era totusi o nota foarte mare pentru un astfel de inceput (extrem de plictisitor). Ea m-a facut sa mai acord filmului o sansa si nu imi pare rau. Trebuie mentionat ca am facut si greseala sa nu ma uit la trailer.

Asadar, despre ce este vorba in film: Gil (Owen Wilson) si Inez (Rachel McAdams) calatoresc in Paris impreuna cu parintii ei. Gil este un celebru scenarist de la Hollywood dar se chinuie cu primul lui roman. El se indragosteste de oras si ar vrea sa se mute acolo dupa nunta cu Inez. Ea nu ii impartaseste deloc parerea. Dupa o plimbare la miezul noptii prin oras totul se schimba pentru Gil : isi gaseste o noua sursa de inspiratie pentru roman si descopera ca iubirea lui pentru Gil nu este chiar asa de puternica pe cat credea …

Urmariti filmul! Merita!

2 Responses to “Midnight in Paris (2011)”
  1. Aliceee Traveler October 5, 2011
  2. delia December 5, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *