Moonlight in Vermont (2017)

Dupa o pauza destul de lunga, m-am gandit ca ar fi cazul sa revin cu o noua recomandare din categoria “comedii romantice“. Acum cateva zile v-am recomandat filmul Like Cats and Dogs (2017). Daca a fost pe gustul vostru, atunci este cazul sa va recomand un alt film marca Hallmark pe care l-am descoperit din pura intamplare. Numele lui: Moonlight in Vermont (2017).

Trecand peste finalul previzibil si peste cateva clisee greu de evitat, aceasta poveste este perfecta pentru a incheia orice zi din saptamana. Daca va plicsiti si sunteti in cautarea unui film romantic bun, Moonlight in Vermont (2017) este o alegere buna. Nu cred ca o sa va para rau.

Povestea: Fiona (Lacey Chabert) se implica atat de mult in munca ei incat nu prea mai are timp de absolut nimic. Evident, si viata ei persoanala sufera din aceasta cauza. Satul de lipsa ei de implicare in relatie, iubitul Fionei (Nate) se decide sa se desparta de ea.

Distrusa de aceasta veste, ea isi pune toate sperantele de revenire intr-o vizita la pensiunea familiei ei. Din pacate pentru ea, Nate este acolo. Ca totul sa fie perfect, el nu este singur, ci cu noua lui iubita. Dorind sa se razbune pe el (sau sa il recupereze; nici ea nu e sigura), Fiona apeleaza la o masura de urgenta: il convinge pe bucatarul de la pensiune sa pretinda ca este noul ei iubit. Si de aici incepe distractia…

One Response to “Moonlight in Vermont (2017)”
  1. adelina June 1, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.