Move Over, Darling (1963)

Ce faci cand vrei sa vezi un film si cele care ruleaza la cinema sunt de toata jena (cam la fel ca toate celalalte care au fost lansate in ultimii ani, cu mici exceptii)? Incepi sa cauti filme lansate in trecut. Cam asa ajungi sa vezi un film clasic care te face sa te intrebi ce s-a intamplat cu cinematografia din prezent? Probabil ca banii au inceput sa fie cel mai important sau singurul obiectiv al celor de la Hollywood. Sau poate ca nu mai exista pic de creativitate acolo.

In orice caz, eu nu pot decat sa ma bucur ca inca mai gasesc filme clasice care ma fac sa zambesc. Inca mai pot sa imi ocup timpul cu filme frumoase atat timp cat mai gasesc productii clasice de calitate. Unul din aceste filme este Move Over, Darling (1963), o comedie romantica pe care trebuie neaparat sa o vedeti. Genul acesta nu a mai vazut ceva asemanator de foarte mult timp.

Dragostea avea un farmec aparte in trecut. Este suficient sa vedeti o comedie romantica din anii ’40-’60 si o sa intelegeti ce vreau sa spun.

Povestea: La cinci ani dupa disparitia sotiei lui intr-un naufragiu, Nicholas Arden se decide sa isi continue viata si sa se recasatoreasca. Problema? Sotia lui (prima) este gasita vie pe o insula izolata exact in ziua in care sotul ei s-a recasatorit. Dupa cum va puteti imagina, de aici incepe distractia…

P.S Filmul mi-a adus aminte de o alta comedie romantica clasica – My Favorite Wife (1940).

One Response to “Move Over, Darling (1963)”
  1. Lau March 24, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.