Naked (2017)

Daca va plictisiti si va intrebati ce film sa vedeti pe Netflix, va recomand sa aveti in vedere si comedia Naked (2017). Stiu ca filmul are un rating de doar 5.4 / 10 pe imdb.com, dar va garantez ca povestea este suficient de interesanta si amuzanta incat sa nu va para rau ca l-ati ales.

Evident, nu ar trebui sa va asteptati la un film de Oscar sau la cea mai buna comedie ever. Nu este cazul. Dar, daca se intampla sa va plictisiti foarte tare, o sa vedeti ca Naked este o optiune buna. Am ras destul de mult pe parcursul filmului. Evident, povestea este previzibila si plina de clisee, dar nu pot sa spun ca aceste lucruri m-au deranjat foarte tare.

Si daca se intampla sa-i acordati o sansa, o sa descoperiti ca productia foloseste o tema similara cu filme mult mai cunoscute / bune: Groundhog Day (1993)Source Code (2011)The Butterfly Effect (2004), Edge of Tomorrow (2014). Pe acestea cu siguranta ar trebui sa le vedeti daca nu ati facut asta pana acum.

Povestea: Cu toate ca a fost fix ultimul lucru pe care si l-a dorit in in viata (casatoria), Rob Anderson este “in sfirsit” pregatit sa faca si acest pas. Sau cel putin asa a crezut el pentru ca viata are alte planuri. Pe scurt, Rob va retrai aceleasi ore de dinainte nuntii pana cand…

Leave a Reply

Your email address will not be published.