No Reservations (2007)

Nu am inteles niciodata de ce mintile “luminate” de la Hollywood simt nevoia sa refaca filmele straine de succes. Daca filmul respectiv este foarte bun, de ce sa-l refaci? Doar ca sa fie in engleza? Din lipsa de inspiratie? Americanii chiar nu pot sa vada un film daca nu este facut la ei in tara? Trecand peste acest aspect, desi nu se ridica la nivelul originalului, No Reservation (2007) este o comedie romantica/drama romantica foarte buna, pe care ar trebuie sa o vedeti.

Povestea este frumoasa, iar actorii joaca surprinzator de bine. Genul de film pe care vrei sa il vezi impreuna cu familia…

Povestea: Un masterchef, Kate (Catherine Zeta-Jones), isi traieste viata in bucutaria unui restaurant din Manhattan. Totul se rezuma la munca ei, iar bucatarii din jur simt asta pe propria lor piele. Imaginati-va un fel de dictator al bucatariei in care “supusii” trebuie sa respecte intocmai toate ordinele pe care le primesc. O viata “perfecta”.

Rutina este cuvantul de ordine pentru ea, dar totul urmeaza sa schimbe. In urma unui accident, nepoata ei (Zoe – Abigail Breslin) ramane fara mama. Dupa cum va puteti da seama, lumea lui Kate este data peste cap. Si ca totul sa fie perfect, pe langa faptul ca trebuie sa aiba grija de Zoe, ea are o noua problema: sefa ei angjeaza un nou bucatar care atenteaza la ordinea pe care ea a impus-o in bucatarie.

No Responses to “No Reservations (2007)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *