Pillow Talk (1959)

Dupa cum va spuneam si intr-un articol precedent, ce faci cand nu gasesti nici un film bun? Cauti in trecut. Aproximativ 57 de ani in trecut, ca sa fiu mai exact. Nici nu aveti idee cat de mult ma bucur ca am ajuns sa descopar filme clasice pe gustul meu. Sau, mai bine zis, cat de mult ma bucur ca am ajuns sa apreciez aceste filme. Acum vreo zece ani le evitam fara sa le dau macar o sansa.

Banuiesc ca am imbatranit, dar nu pot sa ma plang de asta. Chiar ma bucur. Viata este plina de surprize. Revenind la subiect, am gasit o comedie romantica superba. Daca va pasioneaza genul sau vreti sa vedeti o comedie foarte buna, va recomand sa cautati filmul Pillow Talk (1959). Este imposibil sa nu va placa. Garantez asta!

De mult nu am mai fost asa de entuziasmat sa scriu despre un film. Apropo, incet dar sigur, Doris Day devine una din actritele mele preferate.

Povestea: Hmm, este greu de explicat. Ar dura prea mult. Uitati-va la trailer sau, si mai bine, cautati filmul. O sa va placa la nebunie. Puteti sa imi multumiti mai tarziu.

No Responses to “Pillow Talk (1959)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *