Playing It Cool (2014)

Playing It Cool (2014) este una dintre cele mai frumoase surprize de care am avut parte, din categoria “comedii romantice“, in ultima perioada. De ce am fost asa de surprins? Nu sunt sigur. Poate pentru ca nu am avut niciun fel de asteptare in ceea ce priveste acest film. Nu am stiut absolut nimic despre subiect, nu mi-am putut da seama in ce directie merge filmul. La inceput am crezut ca este un fel de parodie a unei povesti de dragoste. M-am inselat. Povestea este mult mai reala decat orice alta fantezie pe care o vezi de obicei intr-o productie romantica.

Cu toate ca multe lucruri sunt exagerate, dragostea are parte de o altfel de “descriere” in Playing It Cool (2014). Cliseele sunt omise sau parodiate, personajele principale cred ca dragostea este un fel de iluzie, nu prea aveti sanse sa gasiti nimic previzibil in aceasta poveste. Pe scurt, aceasta comedie romantica este total diferita fata de ceea ce ati vazut pana acum. Si da, in caz ca va intrebati, este diferita intr-un mod bun.

Povestea: Un scenarist are o problema foarte mare la munca. Pentru a primi slujba de a scrie scenariul unui film de actiune pe care si-o doreste de foarte mult timp, eroul nostru trebuie mai intai sa scrie despre o poveste de dragoste. Problema? Naratorul (personajul principal masculin nu are un nume in film) nu stie nici cel mai mic lucru despre dragoste. Nu a simtit niciodata nimic pentru nimeni, nu crede in dragoste, nu are nici cea mai mica idee ce ar trebui sa contina un scenariu pentru o comedie romantica.

Asta pana in momentul in care o cunoaste pe EA (nici personajul principal feminin nu are un nume in film), cea care ii da lumea peste cap si il face sa simta CEVA pentru prima data in viata lui. Numai ca lucrurile, ca si in viata, se complica…

4 Responses to “Playing It Cool (2014)”
  1. larisa February 10, 2015
    • angel3110 February 10, 2015
  2. larisa February 11, 2015
    • angel3110 February 11, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *