Secretary (2002)

Domnul Grey… Nu, nu va ganditi la Christian Grey si Anastasia Steele din Fifty Shades Of Grey (2015). Vedeti voi, inainte ca celebra poveste sa prinda aripi si sa cucereasca mintile femeilor de pretutindeni, a existat ceva asemanator de care cu siguranta nu ati auzit. Ma refer la Edward Grey (James Spader) si Lee Holloway (Maggie Gyllenhaal) din comedia romantica/drama romantica Secretary (2002), la povestea lor care include sadomasochism, dominanta sexuala si submisivitate… exact ca in Fifty Shades of Grey.

Banuiesc ca e apare si dragostea la un moment dat in acest film, numai ca trebuie sa o cautati cu foarte mare atentie. Glumesc. Avand in vedere ca filmul inspirat din celebra carte (considerata o mare porcarie de majoritatea criticilor literari) va fi lansat abia pe 13 februarie 2015, va recomand sa va uitati la Secretary (2002), mai ales daca aveti o atractie pentru tipul acesta de povesti.

Povestea: Lee Holloway (Maggie Gyllenhaal) este o femeie tanara si timida care, dupa ce si-a petrecut o parte din viata intr-o institutie de boli psihice, se intoarce in grija unei mame ultra-protective si a unui tata dependent de alcool. Motivul internarii? O tentativa de sinucidere. Sperand sa treaca peste acest episod si sa inceapa un nou episod din viata ei, Lee isi cauta de munca, iar in timpul liber se intoarce la vechiul obicei de a se rani singura in diferite moduri. Spre norocul ei, Edward Grey, un avocat dur si foarte eficient, o angajeaza, dar nu inainte sa o avertizeze ca munca ei va fi plictisitoare si extrem de pretentioasa.

Si de aici incepe partea interesanta, o poveste erotica (nu va faceti griji, nu include chiar atat de multe detalii) plina de lucruri interzise la care nu prea ne gandim in mod normal (sadomasochism, dominanta sexuala, submisivitate…) Nu vreau sa intru foarte tare in detalii. As strica farmecul filmului si ar fi pacat. Cautati-l. S-ar putea sa va placa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *