Silver Linings Playbook (2013)

O comedie romantica foarte diferita si ciudata. Extrem de ciudata dar frumoasa in felul ei. Un film unic, foarte placut si nominalizat la 8 premii Oscar (daca intereseaza pe cineva). Sincer sa fiu, nu ma asteptam ca Silver Linings Playbook sa fie atat de bun. Va recomand sa nu ratati acest film.

Impotriva dorintei doctorilor si fara ca sotul ei, Pat Solatana Sr., sa stie, Dolores isi scoate fiul dintr-o institutie pentru boli mentale dupa cele 8 luni pe care era obligat sa le petreaca acolo. Singura conditie pe care trebuie sa o respecte este sa locuiasca cu parintii lui. Desi institutionalizarea lui Pat Jr. s-a datorat faptului ca l-a batut foarte rau pe amantul sotiei lui, el este diagnosticat cu disfunctionalitate bipolara.

Intre timp, sotia il paraseste si obtine un ordin de restrictie dar asta nu il va opri pe Pat. Singurul lui scop este sa-si imbunatateasca viata si sa se impace cu iubirea vietii lui. Ba mai mult, intamplator, va cunoaste pe cineva la fel de problematic ca si el care il va ajuta mai mult decat isi poate imagina…

2 Responses to “Silver Linings Playbook (2013)”
  1. Emil January 16, 2013
  2. Criss March 5, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *