Speechless (1994)

Dupa cum v-am mai spus si in articolele precedente, avand in vedere ca am vazut aproape toate filmele din categoria “comedii romantice” care au aparut in perioada 2000-2014, m-am gandit ca ar fi cazul sa le “verific” (din nou) si pe cele din anii ’90. Si cu toate ca nu mi-am facut sperante prea mari, am gasit destule filme interesante. Unul dintre aceste filme, pe care cred ca ar trebui sa il vedeti, este: Speechless (1994), o poveste frumoasa de dragoste (si foarte amuzanta).

Ati auzit de atractie la prima vedere? Ei bine, Kevin Vallick (Michael Keaton) si Julia Mann (Geena Davis) patesc ceva foarte asemanator. Cu toate ca nu isi pot explica ce se intampla, inca din prima clipa in care s-au vazut, cei doi simt ca nu mai vor sa stea unul fara celalalt. Asta pana in momentul in care Kevin si Julia afla ca au aceeasi meserie si sunt rivali intr-o competitie politica. Cum slujba lor depinde de victoria candidatului pentru care lucreaza, va puteti imagina cat de tare le afecteaza relatia aceasta descoperire.

De aici, lucrurile devin interesante… si extrem de amuzante. Va reusi povestea lor scurta de dragoste sa reziste in fata acestei provocari? Nu vreau sa stric farmecul filmului. Ramane sa aflati singuri la ce ma refer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *