Squared Love (2021)

Nu credeam vreodata ca o sa ma uit la comedie romantica poloneza. Dar se pare ca viata este plina de surprize. M-a ajutat si Netflix, evident. Mai bine zis, m-a convins locul 1 in Top 10 in Romania Today pe care acest film l-a ocupat ieri si astazi.

Din pacate, filmul este slab. Povestea este simpla, fara sens pe alocuri sau cu idei care nu duc undeva anume, actori falsi, final previzibil. Si as putea trece si limba poloneza ca minus. Imi pare rau dar imi este foarte greu sa vad un film prost in limba poloneza.

O sa mentionez doar cateva lucruri care m-au deranjat:

  1. Personajul principal duce o viata dubla. Cu o simpla peruca si cu o pereche de lentile de contact, ca prin minune, o educatoare devine supermodel. Stiu, suna ca o gluma dar vorbesc foarte serios. Ba chiar nimeni nu o recunoaste. Ar putea fi comparata cu Superman / Clark Kent.
  2. Supermodelul nostru duce aceasta viata dubla pentru a-si salva tatal de camatari. Dar povestea aceasta este atat de putin credibila incat nu isi are sensul in film. Nimeni nu spune exact de ce tatal ei este urmarit de camatari. Nu ca i-ar fi pasat cuiva. Regizorul probabil era ocupat cu altceva.
  3. Povestea actorului principal este foarte vaga. Nu stii unde incepe sau unde se termina. Nu prea intelegi nimic din viata lui sau din deciziile lui. Nimic nu prea are sens. La fel ca si personajul.
  4. Toti actorii, la cum joaca, au sanse extrem de mari sa castige o Zmeura de aur cel putin o data in viata. O sa intelegeti la ce ma refer daca aveti foarte mult timp de pierdut si o sa vizionati macar 30 de minute din film.

Pe scurt, pentru ca stiu ca aveti si alte lucruri de facut, nu va recomand Squared Love (2021).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *