Summer Villa (2016)

Dragi iubitori ai filmelor de dragoste, am gasit o noua comedie romantica de care sunt absolut sigur ca o sa va indragostiti. Desi filmul este relativ previzibil, la fel ca majoritatea celor din categoria comedii romantice, povestea lui este atat de frumoasa incat nu aveti voie sa il ratati. O sa va placa mult. Foarte mult!

Apropo, filmul este o alta comedie romantica marca Hallmark. Dupa cum ati putut observa, in ultima perioada am descoperit ca am o anumita atractie pentru filmele produse de canalul american. S-ar putea spune ca am gusturi bune in materie de filme romantice… Si cred ca am gasit destule productii cu care sa va ocupati timpul. Puteti sa imi multumiti mai tarziu.

Povestea: Doi oameni care se afla intr-o perioada foarte proasta a vietii lor se intalnesc in urma unei intalniri aranjate (blind date). Dupa cum era de astept, cei doi nu se inteleg de la bun inceput si devin inamici.
Ea, Terry Russell (Hilarie Burton), o scriitoare de succes, nu are nici cea mai mica urma de inspiratie si nu poate sa scrie o carte pe care este obligata sa o termine in cateva luni.

El, Matthew Everston (Victor Webster), un bucatar foarte cunoscut, are probleme cu restaurantul lui dupa ce un critic culinar celebru ii face un review negativ.

Ca totul sa fie perfect, cei doi se intalnesc din pura intamplare tocmai la casa de vacanta a lui Matthew din Franta si sunt obligati sa stea impreuna. De aici, evident, incepe distractia…

One Response to “Summer Villa (2016)”
  1. Andrada October 15, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *