That Touch of Mink (1962)

Daca va doriti sa vedeti o comedie romantica foarte buna, care sa va schimbe intreaga dispozitie, va recomand sa vedeti That Touch of Mink (1962). A trecut ceva timp de cand nu am mai ras atat de mult la un film. In plus, aceasta productie o sa va aduca aminte de faptul ca pe vremuri nu aveai nevoie de injuraturi, sex sau glume scarboase pentru a face o comedie romantica. Bunul simt, bunul gust, o poveste frumoasa si extrem de amuzanta pot face minuni atunci cand ai si doi actori buni la dispozitie.

Cary Grant si Doris Day se potrivesc de minune in aceasta poveste. Nu o sa va puteti dezlipi ochii de pe ecran pana la final. Sper sa mai gasesc un astfel de film in viitorul apropiat. Comediile romantice lansate in ultimii ani sunt extrem de dezamagitoare. Noroc cu filmele clasice si productiile Hallmark pe care inca nu le-am descoperit.

Povestea: Cathy Timberlake, o fata de la tara de moda veche, il intalneste pe barbatul visurilor ei, Philip Shayne, dupa ce limuzina lui trece peste o balta si o stropeste cu apa. Cei doi par sa fie atrasi unul de celalalt inca de la prima vedere, dragostea este in aer. Numai ca exista o problema. El nu este interesat de casatorie in timp ce ea se gandeste numai la asta…

No Responses to “That Touch of Mink (1962)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.