The Family Man (2000)

Un film superb de Craciun. Nu trece un Craciun fara sa ma uit macar o data la el. Cum ar fi daca ai putea sa faci alegeri diferite? Cum ar fi daca ai primi o a doua sansa si ai putea sa spui da in loc de nu?

Cu 13 ani in urma, cand Jack Campbell (Nicholas Cage) a plecat la Londra pentru o specializare, i-a promis prietenei sale, Kate (Tea Leoni), ca vor sta despartiti doar un an. Bineinteles, acest lucru nu s-a intamplat si Jack si-a vazut de viata ajungand un om cu foarte multe putere de pe Wall Street.
Un lucru, insa, ii lipseste… In Ajunul Craciunului, aflandu-se la cumparaturi intr-un magazin aflat pe drumul dintre casa si serviciu, Jack se trezeste in mijlocul unei dispute intre patronul magazinului si un vagabond turbulent. Dupa ce ajuta la calmarea situatiei, Jack incepe sa-i faca morala tanarului care la randu-i il intreaba pe Jack despre valorile acestuia in viata. “Am tot ce mi-as putea dori” ii spune Jack. Oare?

A doua zi, Jack se trezeste parca intr-o alta lume: este casatorit cu Kate, are doi copii si o viata obisnuita. Ce viata va alege? Ramane sa aflati singuri…

Mai multe filme de Craciun: aici.

No Responses to “The Family Man (2000)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *