The Holiday (2006)

“Pentru unii, inexplicabil, dragostea dispare. Pentru altii… dragostea este pur si simplu pierduta. Dar, desigur, dragostea poate fi de asemenea si gasita. Chiar si daca este doar pentru o noapte. Si mai este un alt fel de dragoste. Cea mai cruda. Cea care aproape isi ucide “victimile”. Se numeste “dragoste neimpartasita”. Majoritatea povestilor de dragoste sunt despre oameni care se indragostesc unul de celalalt. Dar ce se intampla cu restul? Cum ramane cu povestile lor? Cei care iubesc fara ca dragostea lor sa fie impartasita?”

The Holiday (2006) este una dintre cele mai frumoase comedii romantice din 2006. Nu stiu cum am reusit sa nu vad acest film pana acum, dar niciodata nu este prea tarziu. Povestea este foarte interesanta si nemaintalnita pana acum, asa ca sunt sigur ca o sa va placa, mai ales aca iubiti acest gen de filme.

Iris Simpkins lucreaza la un ziar din Londra. Desi pare sa aiba o viata frumoasa, de trei ani ea sufera in tacere. Problema? Este indragostita de un coleg de munca (Jasper) care… nu o iubeste. Ba mai mult, inainte de Craciun, Jasper isi anunta logodna, veste ce o distruge pe Iris.

In Los Angeles, Amanda Woods are tot ce si-ar putea dori de la viata: o casa frumoasa, un loc de munca foarte bine platit, tot ceea ce isi doreste… mai putin dragoste. Ar mai fi de mentionat faptul ca iubitul ei o inseala. Avand in vedere acest aspect, Amanda decide ca are nevoie de o vancanta. Destinul face ca ea sa gaseasca (pe internet ) o destinatie perfecta: casa lui Iris. In scurt timp, cele doua discuta si decid sa faca schimb de case pentru doua saptamani.

Ceea ce nu stiu ele este faptul ca aceasta vacanta le va schimba viata…

No Responses to “The Holiday (2006)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *