The Mistletoe Promise (2016)

Avand in vedere ca iarna se aproprie cu pasi repezi, foarte multe filme de Craciun au reusit sa isi faca cumva aparitia pe lista mea. Iubesc aceasta perioada din an, asa ca puteti sa va asteptati la multe recomandari pe aceasta tema. Si daca tot vorbim de recomandari, iata una de care ar trebui sa tineti cont.

Sunt mai mult ca sigur ca The Mistletoe Promise (2016) este cea mai buna comedie romantica/drama romantica de Craciun lansata in ultimii ani. Daca va plac filmele de Craciun cu o tenta romantica, va recomand sa cautati acest film. Sunt absolut sigur ca o sa va placa. Mie mi-a facut ziua mai buna.

Apropo, filmul este o productie Hallmark. Banuiesc ca ati observat ca recomand din in ce mai multe filme produse de canalul american. Nu pot sa va spun de ce imi plac asa de mult. Majoritatea povestilor sunt previzibile, dar unele dintre ele sunt atat de dragute incat nu ma pot abtine.

Povestea: Doi oameni traumatizati de viata in preajma sarbatorilor de iarna, Elise si Nicholas, incearca sa supravietuiasca in fata unui nou Craciun. Intr-un mod absolut intamplator, cei doi se intalnesc si, avand in vedere ca ambii au nevoie de ajutor, ajung la o intelegere.

Intelegerea? Elise va juca rolul iubitei lui Nicholas si il va ajuta sa obtina promovarea pe care o viseaza de foarte mult timp, Nicholas o va ajuta pe Elise sa se razbune pe fostul ei sot. De aici, evident, va incepe distractia…

Leave a Reply

Your email address will not be published.