TiMER (2009)

TiMER (2009) – una dintre cele mai bune comedii romantice/drame romantice din 2009. Nu am cuvinte sa va spun cat de mult mi-a placut acest film si cat mi-as dori sa mai gasesc ceva asemanator. In momentul in care ai vazut macar o parte din filmele romantice pe care le-am vazut eu, realizezi ca este foarte greu sa fii surprins de ceva nou. De fapt, rareori ai sansa sa gasesti ceva nou, ceva ce nu ai vazut pana acum, ceva imprevizibil la care nu te-ai fi gandit niciodata. Ei bine, TiMER este unul din acele filme care te iau total prin surprindere. Va recomand sa il cautati. Sunt sigur ca o sa va placa.

Ce mi-a placut cel mai mult la acest film? Ideea, povestea. Intr-un viitor nu foarte departat, oamenii scapa de durerea unui divort sau a unei relatii esuate. De ce? Datorita unui dispozitiv pe care il pui la mana numit TiMER. Acest dispozitiv face un lucru foarte simplu. Iti spune cat mai dureaza pana o sa iti intalnesti sufletul pereche. Genial, nu-i asa? Cum ar fi sa stii exact cand vei intalni persoana care te va iubi cu adevarat, persoana cu care iti vei petrece tot restul vietii? Eu zic ca ar fi foarte interesant. Da, se mai duce putin din mister dar te si scuteste de foarte multa durere si timp pierdut.

Revenind la film, exista totusi o problema. TiMER-ul functioneaza doar daca “jumatatea” ta are un astfel de dispozitiv. Ei bine, o astfel de problema o are si Oona O’Leary care vrea sa isi gaseasca sufletul pereche dar nu stie cand se va intampla asta…

No Responses to “TiMER (2009)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *