Tin Cup (1996)

Avand in vedere ca aproape am terminat filmele din categoria “comedii romantice” care au aparut in perioada 2000-2014, m-am gandit ca ar fi cazul sa le “verific” (din nou) si pe cele din anii ’90. Nu imi fac sperante prea mari, dar cine stie, poate gasesc ceva interesant. Prin cautarile mele am descoperit un film pe care cred ca ar trebui sa il vedeti: Tin Cup (1996), o comedie romantica/drama romantica foarte interesanta.

Sunt aproape sigur ca l-ati vazut cel putin o data, a fost difuzat de multe ori la televizor. Daca nu l-ati vazut, cu atat mai bine. Este un film foarte amuzant. Sunt absolut sigur ca o sa va placa.

Povestea: Roy ‘Tin cup’ McAvoy este un fost jucator profesionist de golf care a reusit sa esueze in toate lucrurile in care a fost implicat. Cu golful nu a avut succes, cu femeile nici atat, cu afacerile s-a lamurit dupa ce a trebuit sa renunte la poligonul pe care il conducea din cauza datoriilor. Dar toata viata lui avea sa se schimbe in momentul in care un jucator profesionist face un singurul lucru pe Roy nu putea sa-l refuze: il provoaca la un pariu.

Pariul: calificarea la US Open. Problema: slabiciunea lui pentru pariuri. Solutia: o terapie “intensiva” cu eleva lui de golf, Dr. Molly Griswold, o femeie care a reusit sa-l fascineze din primul moment in care a vazut-o. Va reusi Roy sa se califice la US Open si sa o cucereasca pe Molly?
Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *