Two Weeks Notice (2002)

Nu stiu cum reusit sa nu scriu despre acest film pana acum dar ma bucur ca mi-am adus aminte de el. Mai rar vezi astfel de comedii romantice in zilele noastre. In ziua de azi parca se pune mai mult accent pe sex. Romantismul moare incet dar sigur. Revenind la film, nu pot sa spun ca sunt un mare fan al Sandrei Bullock dar imi place foarte mult cum a jucat in Two Weeks Notice. Se potriveste de minune cu Hugh Grant. Cautati filmul. Merita.

George Wade (Hugh Grant), un milionar excentric, are tot ceea ce isi poate dori. Totul mai putin un avocat priceput. Problema? Mai toti avocatii lui au fost femei superbe cu care avea obiceiul sa se culce dar care nu prea se pricepeau la meseria de baza. Tocmai de aceea erau si concediate de fratele sau, Howard, creierul afacerii.

Tocmai aici intra in scena Lucy Kelson (Sandra Bullock), un avocat pe probleme de mediu care se intalneste cu George pentru a discuta despre distrugerea unor cladiri. Numai ca el este atat de impresionat de ea incat ii ofera postul vacant. Intr-un final si dupa ce el promite sa nu demoleze cladirile, ea accepta. Si din acel moment, viata celor doi nu va mai fi niciodata la fel…

No Responses to “Two Weeks Notice (2002)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *