Walking the Dog (2017)

Spre surprinderea mea, au trecut mai bine de zece de luni de cand nu v-am mai recomandat o comedie romantica buna. Recunosc, am fost destul de ocupat in ultima perioada, dar parca nici nu prea am mai avut o tragere de inima sa ma uit la filme romantice. Asta, bineinteles, pana aseara cand m-am hotarat sa vad ce mai fac cei de la Hallmark.

Nu stiu daca am avut noroc sau nu, dar am gasit o poveste suficient de frumoasa incat sa merite o incercare. Da, finalul este previzibil. Da, genul acesta de iubire poate fi gasit doar in filme. Dar uneori parca nu strica sa visam frumos, nu-i asa?

Daca va plictisiti si vertí sa vedeti o comedie romantica interesanta, Walking the Dog (2017) ar toebui sa fie pe lista voastra. Sunt suficient de sigur ca o sa va placa.

Povestea: Doi avocati rivali au sansa sa se cunoasca mai bine dupa ce cainii lor se intalnesc din intamplare si, in scurt timp, devin de nedespartit. Evident, avocatii au parte de foarte multe intalniri neasteptate, pe langa cele din tribunal, loc in care mai mult se cearta. Vor reusi cei doi sa treaca peste cazul care le dai batai de cap? Ramane sa aflati singuri…

2 Responses to “Walking the Dog (2017)”
  1. Livia July 31, 2018
    • Daniel Urda July 31, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *